Naaktzwemuurtjes gaan weer van start

Nieuws

1 oktober 2014 -

Vanaf september is het op veel locaties weer mogelijk naakt te zwemmen. Verenigingen organiseren door heel Nederland naaktzwemuurtjes in de lokale zwembaden.

De herfst treedt langzamerhand in en is daarom het naaktzwemmen voorbij?  Gelukkig kun je terecht op vele speciale naaktzwemuurtjes in diverse zwembaden. Op onze evenementenkalender vind je een overzicht.

Bij sommige zwemuren kun je alleen terecht als je lid bent van een vereniging, bij andere zijn ook niet-leden welkom. Check via onze site en bij de verenigingen hoe het precies zit.

Als jij het naaktzwemuurtje van jouw vereniging op onze evenementenkalender wilt hebben, mail ons dan op info@nfn.nl

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem