NFN aanwezig op 50PlusBeurs

Nieuws

25 augustus 2014 -

Ook dit jaar staat NFN op de 50PlusBeurs. Dit vijfdaagse evenement in de Jaarbeurs Utrecht trekt ongeveer 100.000 bezoekers.

NFN richt zich met haar stand op nieuwe geïnteresseerden, maar natuurlijk zijn ook onze huidige leden van harte welkom.

In onze stand vind je alles over naaktrecreatie en naturisme in binnen- en buitenland. Er zijn gratis naaktstrandbrochures te krijgen en ons magazine Uit! Ook hebben we een speciale aanbieding voor mensen die lid willen worden.

De 50PlusBeurs vindt plaats van 16 tot 20 september in de Jaarbeurs Utrecht. De NFN-stand is in hal 8. Via ons ledenvoordeel kun jij je toegangskaarten met 50% korting kopen.

Kijk hier voor meer informatie.

Nieuws

Corona en NFN Open & Bloot: wat kun je van ons verwachten?

16 maart - Hierbij een iets andere update dan je van ons gewend bent. Je inbox en tijdslijn zullen inmiddels wel volstromen met mededelingen over het coronavirus.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem