NFN in de race voor unieke prijs

Nieuws

21 oktober 2014 -

Dat NFN aan de weg timmert weet eigenlijk iedereen wel, maar dan is het ook leuk als je daarvoor beloond wordt met een nominatie voor excellente teams van bestuurders en professionals in verenigingen. NFN behoort nu bij de 10 genomineerden die op 4 november in spanning mogen afwachten of zij deze felbegeerde eerste Mans Lejeune Award 2014 in de wacht slepen.

Deze uitreiking vindt plaats tijdens de debatmiddag over ‘best practices’ voor excellente verenigingsteams op de vier hoofdthema’s ‘visie en toekomstbestendigheid’, ‘strategische communicatie’, ‘bestuur en organisatie’ en ‘vernieuwing en verjonging’. Daarin worden voorbeelden belicht van succesvolle samenwerking op verenigingsniveau en wordt met deskundigen op het podium en in het publiek gedebatteerd over de contouren van de succesvolle vereniging in de 21e eeuw.

De uitreiking vindt plaats in het Kyocera Stadion van ADO in Den Haag.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem