NFN last een weloverwogen twitterpauze in

Nieuws

27 januari 2016 -

We werken hard aan een strategie om onze doelen te verwezenlijken en naaktrecreatie beter op de kaart te zetten. Daarvoor is het heel belangrijk dat we goed kijken naar hoe we alle soorten naaktrecreanten en naturisten optimaal van dienst kunnen zijn en via welke wegen we deze twee miljoen mensen het beste bereiken met een goede zichtbaarheidsstrategie.

NFN communiceert via verschillende kanalen, zowel eigen middelen als sociale media. We merken dat we op Twitter momenteel echter niet de juiste doelgroepen bereiken. Dat blijkt onder andere uit het grote aantal porno-accounts dat NFN steeds volgt. Ook vindt er via Twitter nu geen maatschappelijk debat over naaktrecreatie of naturisme plaats. De conclusie die wij daaruit trekken is dat Twitter op dit moment te weinig toevoegt aan onze communicatiedoelstellingen en dat andere middelen zoals de website en Facebook in de huidige situatie effectiever voor ons zijn.

In het vormgeven van een nieuwe strategie en de bijbehorende uitwerking bekijken we natuurlijk de mogelijkheden en kracht van Twitter. We willen dit medium op zo’n manier inzetten dat er een positief, maatschappelijk debat op gang komt. Met een dialoog die leidt tot een constructieve bouw aan acceptatie van naaktrecreatie. We willen twitteren om bij te dragen aan gezamenlijke doelen als prettig bloot kunnen recreëren en je vrij kunnen voelen in de manier van ontspannen die bij jou past.

De stilte die we op Twitter inlassen is dus een pauze, geen afscheid. Ons account heffen we niet op. We komen zeker terug, binnen een half jaar. Om beter onderbouwd, vanuit heldere doelen, sterker en vooral positiever het debat te starten en te blijven voeren. We hopen dat onze huidige volgers ons daarin steunen zodat we met elkaar onze doelen kunnen bereiken.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem