NFN: "Nudistenlingo niet in studio"

Nieuws

17 oktober 2013 -

Op 15 oktober maakte de tv-omroep TROS bekend een speciale 'nudistenaflevering' te maken ter ere van de Wereld Naturistendag op 1 juni 2014 ."We willen laten zien dat Lingo er voor iedereen is," aldus een woordvoerder van het spelprogramma.

NFN is niet zo enthousiast over de geplande aflevering. De studio is namelijk niet bepaald een logische omgeving voor naaktrecreatie. Directeur Henk Jan Kamerbeek zei desgevraagd tegen de NOS: "Het is een vreemd idee, want naturisten willen het liefst de natuur in, met mooi weer. De naturistendag lijkt er met de haren bijgesleept." Om die reden zou volgens hem en blote versie van dit spel eigenlijk in de natuur moeten worden gepresenteerd.

Update 10 januari 2014: Hoewel er zich meer dan 200 enthousiaste teams hadden aangemeld, heeft de TROS besloten de blootaflevering niet door te laten gaan. De omroep vreest kijkers voor het hoofd te stoten. Bovendien wist presentatrice Lucille Werner "toch al niet wat ze moest aantrekken".

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem