Nieuw naturistenterrein De Buorkerij in Friesland

Nieuws

15 december 2016 -

Op 22 april 2017 opent Naturistenterrein De Buorkerij in Dedgum (gemeente Súdwest-Fryslân, bij Bolsward) haar deuren. Nederland is dan een naturistencamping rijker! NFN is blij dat dit op één van de toeristisch belangrijke plekken is, waar terreinen voor naaktrecreatie nog zijn ondervertegenwoordigd.

De financiering van de voormalige natuurcamping is rondgekomen door o.a. crowdfunding. En... de eerste boekingen zijn al binnen! Van vaste gasten van de 'oude' camping, die de overgang naar naturistencamping een kleine stap vinden.

De website is sinds 14 december online. Mailen kan al naar info@naturistencampingzuidwest.frl.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem