Oegstgeest onderzoekt mogelijkheid naaktstrand

Nieuws

17 december 2015 -

Tijdens de eerste inspraakavond over de herinrichting van natuur- en recreatiegebied Klinkenbergerplas wekte het wordt “naaktstrand” nog hier en daar lacherige reacties op. Tijdens de derde en afsluitende bijeenkomst gisteravond presenteerde de gemeentelijke landschapsarchitect o.a.  de mogelijke locatie voor een nieuw naaktstrandje. En niemand lachte meer. Sterker nog: tijdens deze bijeenkomsten dachten ook niet-naaktrecreanten actief mee over de mogelijke plek voor een naaktstrand.

Hiermee hebben de acties van buurtbewoners/(potentiële) bezoekers samen met NFN voorlopig vruchten afgeworpen. Natuurlijk is het naaktstrand nog geen feit. De gemeente Oegstgeest zal begin volgend jaar de mogelijkheid van een naaktstrandje verder onderzoeken en maakt hierbij gebruik van de expertise van NFN. Wordt dus vervolgd.

De gemeente Oegstgeest wil de aantrekkelijkheid van het gebied vergroten, zodat in de toekomst meer recreanten van de Klinkenberger plas gaan genieten.  Daarom riep zij via een speciale website bewoners op om hun ideeën hierover kenbaar te maken. Dit leidde tot een oproep voor inrichting van een naaktstrand van één van de huidige bezoekers. NFN ondersteunde de oproep via Facebook en Twitter.

Lees hier meer over de eerste inspraakavond van de Klinkenberger Plas.

Nieuws

Vernieuwd naaktstrand Berendonck eindelijk officieel!

08 mei - Met ingang van het badseizoen 2019 staat naaktrecreatie officieel op de kaart! Het vernieuwde naaktstrand biedt rust en heeft mooi uitzicht over de plas.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Christine Kouman Optimist van de dag bij EenVandaag

07 mei - In Radio EenVandaag komt iedere dag de Optimist aan het woord: iemand met een positieve kijk op de wereld. Vandaag was het onze directeur Christine Kouman!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Frituurwolken pakken zich samen boven naturistenterrein Hellevoetsluis

18 april - Gemeente Hellevoetsluis wil voor patatfabriek Farm Frites een nieuwe weg aanleggen. Deze gaat rakelings langs het verenigingsterrein De Brongaard of snijdt er zelfs een stuk af.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×