Ont-moet jezelf!

Kom zondag 3 juni kennismaken met het vrije gevoel van naaktrecreatie

8 mei 2018 -

Tijdens de Open Dag Naaktrecreatie op zondag 3 juni stellen veel verenigingen hun terreinen open. De Open Dag is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met naaktrecreatie.

Altijd al een kijkje willen nemen op een locatie voor naaktrecreatie? Op zondag 3 juni kunnen doorgewinterde naturisten, geïnteresseerden of nieuwsgierigen naar hartenlust rondneuzen op de mooiste plekjes en terreinen tijdens de Open Dag Naaktrecreatie in heel Nederland. Dat mag gekleed of ongekleed, waar je jezelf het prettigst bij voelt.

Wil je zelf ervaren hoe het is om op een echte blootlocatie te verblijven? Tijdens de Open Dag hebben alle deelnemende terreinen een eigen activiteitenprogramma. Deze dag is bedoeld om de sfeer te proeven en de omgeving te ervaren. Op onze speciale Open Dag-website vind je meer dan 40 locaties die je deze dag kunt bezoeken. Ont-moet jezelf!

Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal kan en mag op het gebied van bloot of ben je op zoek naar leuke accommodaties of arrangementen in binnen- en buitenland? Kom dan naar het NFN hoofdkantoor in Amersfoort. De medewerkers van NFN en van reisbureau Internatuur - specialist in blootvakanties -  zijn er deze dag om alle vragen te beantwoorden. Je kunt de locatie aan de Vlasakkerweg 48 in Amersfoort van 11.00 tot 15.00 uur bezoeken en je onder het genot van een lekker drankje en versnapering laten informeren of de verschillende folderrekken rustig doorlopen. Aangezien het NFN-kantoor geen terrein voor naaktrecreatie is, is het wel de bedoeling dat je hier je kleren aanhoudt! Als leuke afsluiting mag je geheel gratis deelnemen aan een (eveneens geklede!) stadswandeling onder begeleiding van De Amersfoortse Gidsen. Of maak gebruik van de speciale Open Dag-aanbiedingen!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem