Ook in 2015 naaktzwemmen De Zeehoek (Wervershoof)

Nieuws

15 januari 2015 -

Eind 2014 namen enthousiaste naaktzwemmers het initiatief voor naaktzwemmen in West-Friesland. De kaart met naaktzwembaden toonde hier namelijk een blinde vlek. Ze kregen medewerking van zwembad De Zeehoek in Wervershoof én direct een gemiddeld bezoekersaantal van rond de 40.

Dit heeft ertoe geleid dat per 18 januari het naaktzwemmen een definitief karakter heeft gekregen. De organisatie ligt inmiddels bij het zwembad, waar je ook de kaartjes kunt kopen (€ 4,50 p.p.). Er is een 10-badenkaart voor € 40,- te koop. Enthousiaste zwemmers verzorgen een sapje en een zoutje.

Iedereen die naturistisch komt zwemmen dient lid te zijn of te worden van NFN. Dat kun je hier doen: http://www.nfn.nl/lid-worden/ Betaal meteen per Ideal en geef aan dat je de kaart wilt gebruiken voor het zwemmen in De Zeehoek – we sturen je de kaart dan zo snel mogelijk toe! Het lidmaatschap voor zwemmers tot 18 jaar is gratis.

Toegang dus uitsluitend op vertoon van een NFN-ledenpas of een pas van één van de aangesloten verenigingen.

Hier de data.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem