Ook in de zomermaanden blootzwemmen in Schiedam

Nieuws

29 juni 2017 -

Voor de thuisblijvers, voor wie niet naar het strand gaat, of gewoon voor wie het leuk en gezellig vindt: blootzwemmen in Schiedam kan het hele jaar door.

Tijdens de warme maanden sluiten alle zwembaden hun deuren voor naaktzwemmers. Logisch, want met het mooie weer zijn er genoeg mogelijkheden om elders bloot te verpozen. Maar wie niet die mogelijkheid heeft of wie toch gewoon gezellig bloot wil zwemmen, die kan ook in de zomermaanden terecht in zwembad Zuid in Schiedam. Elke woensdag van 20.30 – 21.45 uur. Overdag lekker 30 graden? Nou, dat is het ‘s avonds ook! Want het water in het zwembad is ook zo lekker warm.
Lees hier meer over de locatie.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem