Proef met naaktzwemmen in Sneek

Nieuws

4 januari 2017 -

Dankzij een particulier initiatief is zwem- en recreatiebad It Rak in Sneek afgehuurd door en voor naaktzwemmers. Door de grote opkomst op 4 februari is het zwembad de volgende keer 1,5 uur open voor mensen die bloot willen zwemmen. Dankzij de gunstige tijd en de opening van beide baden is het zwemmen uitstekend geschikt voor het gehele gezin. De kosten zijn 5 euro per persoon en je kan je ook van te voren aanmelden op deze Facebook pagina

Het initiatief kwam tot stand na het stoppen van het naaktzwemmen in Heerenveen (sinds 1 januari 2017). Hierdoor was er geen mogelijkheid meer voor naaktzwemmen in Friesland. De initiatiefnemers verwachten dat door een ruime openingstijd en het openstellen van zowel zwem- als recreatiebad er veel mensen zullen komen. Wanneer er voldoende opkomst is, is het mogelijk dat zwembad It Rak in de toekomst zelf naaktzwemmen organiseert.

Adres: Burgemeester De Hoogpark 4, 8605 CR Sneek.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem