Houd de stranden schoon!

Nieuws

21 november 2014 -

NFN neemt deel aan het project Green Deal Schone Stranden. Hierin spreken rijksoverheid, kustgemeentes en maatschappelijke organisaties af hoe zij stranden schoner kunnen houden om zo bij te dragen aan een schoner milieu. Tijdens een feestelijke introductie op 20 november in IJmuiden ondertekende bestuurslid Eit Klein namens NFN de overeenkomst.

Het is voor bezoekers van naaktstranden geen geheim dat naaktstranden schoner worden achtergelaten dan textielstranden. Ook gemeenten weten dit.

Uit eigen onderzoek en ervaring weet NFN dat naaktrecreanten heel milieubewust zijn en meestal het strand schoon houden. Een duidelijk onderscheid met de gemiddelde strandbezoeker. Het is dus logisch dat NFN zich aansluit bij dit fraaie initiatief.

Promoten van het schone naaktstrand
NFN promoot de komende jaren via deze site, ons magazine UIT!, op Facebook en op Twitter dat naaktstranden schoner zijn én zo moeten blijven. Een schoner milieu begint tenslotte bij jezelf.

Ook gaat NFN waar nodig gemeenten aansporen vuilnisbakken te plaatsen en regelmatig te legen. Tenslotte wil NFN het onderwerp aansnijden bij strandtenthouders en vaste strandbezoekers, waarmee NFN nu of in de toekomst samenwerkt. 

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem