Radiodocu: 'Bloot op de radio'

Nieuws

30 oktober 2012 -

Botte K. Jellema is radiojournalist en presentator voor o.a. Radio 1, Radio 6 en HollandDoc Radio. Voor de laatstgenoemde zender werd op zondag 28 oktober 2012 een documentaire uitgezonden onder de naam 'Bloot op de radio'.

Het idee voor deze radio-documentaire is ontstaan naar aanleiding van een bezoek van hem, op uitnodiging van een vriend, aan het Noordzeestrand: "...een plek waar ik lange tijd niet was geweest. Hij zei vooraf dat hij naakt zou gaan zwemmen, wat hij ook deed. Ik durfde dat pas na enkele keren, en dan nog heel schuchter. Ik ben daar te preuts voor, maar het fenomeen fascineert me. Waarom doe ik eigenlijk zo ingewikkeld over bloot? Iedereen heeft een lichaam, en op hoofdlijnen zien we er hetzelfde uit," aldus Botte Jellema.

 

(Klik op de afbeelding en luister naar 'Bloot op de Radio' van 28 oktober 2012).

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem