Samen aan de slag voor Zonneweide in Amsterdamse Bos

Nieuws

19 februari 2015 -

Sinds jaar en dag kun je bloot zonnen op de Zonneweide in het Amsterdamse Bos. De organisatie van het Amsterdamse Bos en belangenorganisatie voor naaktrecreanten NFN willen dit unieke stuk natuur ook in de toekomst graag behouden voor blote zonaanbidders. Daarom roepen zij vaste en potentiële bezoekers op hieraan hun steentje bij te dragen.

Ben jij gehecht aan de Zonneweide en wil je je inzetten, zodat een grotere groep recreanten hier bloot kan genieten? Heb jij je nooit gerealiseerd dat je bijna in je achtertuin naakt in de zon kan? NFN is op zoek naar vaste of potentiële bezoekers die als contactpersoon willen fungeren naar Amsterdamse Bos en NFN. Alleen met jullie hulp en inbreng maken we de Zonneweide nog aantrekkelijker voor alle naaktrecreanten uit de regio. Natuurlijk hebben wij daar ideeën over, maar we horen die ook graag van de bezoekers. Van jullie dus. Als je je aangesproken voelt, neem dan contact op met NFN (Bernd Huijser, bernd@nfn.nl).

Nederland kent weinig ‘stadsparken’ waar naaktrecreatie officieel is toegestaan. Het Amsterdamse Bos en specifiek de Zonneweide is er zo één. Alle inwoners van Amsterdam en omliggende gemeentes zijn hier welkom. Dus ook de naaktrecreanten. De organisatie van het Amsterdamse Bos en belangenorganisatie NFN hebben inmiddels afspraken gemaakt over het vergroten van de veiligheid en de zichtbaarheid van de Zonneweide. Zodat het een nog betere plek wordt waar iedereen prettig bloot kan recreëren.

 

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem