Sauna toch vaker open voor blote gasten

Nieuws

21 maart 2018 -

De sauna blijft vaker toegankelijk voor blootrecreanten dan de oorspronkelijk beoogde twee ochtendjes per week. Dit is het resultaat van onderhandelingen tussen NFN, vaste bezoekers en Optisport Sportboulevard De Engh in Soest. De saunabezoekers zijn tevreden met het resultaat.

De mededeling in februari dat de sauna van het sportcentrum m.i.v. 1 maart bijna uitsluitend nog in badkleding toegankelijk zou zijn, leidde tot veel onbegrip bij een deel van de vaste bezoekers. Twee voorlichtingsbijeenkomsten die het sportcentrum rond de beleidswijziging organiseerde, verliepen rumoerig en erg onrustig. De beleidswijziging oogstte veel onbegrip en leidde tot heftige discussies. Uiteindelijk ging het zwembad met vaste bezoekers en NFN in gesprek om een acceptabeler oplossing te vinden voor de blootrecreanten. Dit leidde ertoe dat de sauna i.p.v. 2 ochtenden, nu 3 lange ochtenden en 2 avonden open blijft voor blote saunabezoekers. Een compromis waarmee veel bezoekers tevreden zijn.

Met het nieuwe beleid verwacht het sportcentrum meer bezoekers naar de sauna te trekken. Uiteraard is NFN benieuwd naar de uitkomst. NFN en Sportboulevard hebben daarom afgesproken om over enkele maanden gezamenlijk de resultaten te bekijken.

 

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem