Sfeerproeven op Open Dag Naaktreceatie

Nieuws

29 juni 2015 -

Op zondag 28 juni konden - verspreid over het hele land - belangstellenden op 41 naturistencampings kennis maken met naturisme. Een dag die helemaal in het teken van sfeerproeven stond. Een uitgelezen kans om prachtige locaties te ontdekken en te genieten van het gevoel van vrijheid dat naakt recreëren kan bieden.

Voor bijvoorbeeld verenigingscamping Starnmeer was het een geslaagde dag. Ongeveer 50 geïnteresseerden bezochten het terrein. Waarvan er 8 bezoekers zich direct hebben aangemeld als lid en 3 bezoekers aangaven in augustus te komen kamperen.

Ook NFN zelf was tijdens de Open Dag op pad. We namen een kijkje bij het eerdergenoemde terrein Starnmeer, maar ook bij De Vrije Vogels, Heliantus, Achter ut Huus, Brongaard, Athena, Natukreek en Berkenwoude. Voor zover wij zagen was er een constante doorstroom van geïnteresseerde bezoekers. De terreinen lagen er stuk voor stuk mooi bij en de (veelal) vrijwilligers deden hun best de gasten goed te ontvangen. Naast een rondleiding kregen de bezoekers gratis koffie of thee met ‘iets erbij’ variërend van cake tot een verse oliebol. Vaak waren er extra speeltoestellen gehuurd voor de kinderen.

De Open Dag Naaktrecreatie 2015 viel ook dit jaar samen met de Wereldnaturistenweek, een week waarin op het noordelijk halfrond extra aandacht wordt gegeven aan naturisme en naaktrecreatie. Aanleiding voor radiostation Q-music om te bellen met Douwe Schotanus van het naturistische studentenhuis in de buurt van Utrecht. Het interview kun je hier > (mp3) beluisteren

Open dag gemist? Neem contact op met het terrein van uw keuze en breng alsnog een bezoek!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem