Single en man? Soms helaas een probleem…

Nieuws

1 juli 2019 -

Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux. Zij mochten alleen de camping op als zij al eerder te gast waren geweest of wanneer gasten van het terrein hen introduceerden. Dat deze heren in het bezit waren van een NFN-ledenpas, maakte niet uit.

Dit ruikt naar discriminatie en uiteraard is dit voor NFN Open en Bloot onacceptabel. In de herfst 2018 hebben wij de directie meerdere malen gevraagd om uitleg en om in elk geval singles met een ledenpas toe te laten. Maar tot op heden hult Montalivet zich in stilzwijgen.

De camping voerde vorig jaar de Prettig Bloot Accreditatie. Eén van de voorwaarden van het Prettig Bloot Accreditatie of Keurmerk is dat de houders alle bezoekers en zijn of haar beleving van naturisme respecteren (zolang de bezoekers uiteraard geen overlast veroorzaken). NFN Open en Bloot zal de Prettig Bloot Accreditatie dan ook niet meer toekennen zolang de camping zijn toegangsbeleid niet wijzigt.

Omdat alle terreinen overal in principe hun eigen toegangsbeleid kunnen bepalen, zijn de mogelijkheden van NFN Open en Bloot in dit soort gevallen vaak beperkt. Dankzij onze lobby enkele jaren terug kregen single NFN-leden toegang tot de Luxemburgse camping De Reenert. NFN Open en Bloot protesteert in elk geval altijd bij betreffende campings en vermeldt het toegangsbeleid ook duidelijk op BlootKompas!. Meld het ons dus, als je naar jouw mening onterecht geen toegang krijgt tot een camping via info@nfn.nl

Nieuws

Bezorging magazine Bloot #4

18 juni - Helaas heeft een aantal leden ons gloednieuwe magazine Bloot! #4 nog niet thuis ontvangen. Er is een fout gemaakt bij de bezorging door PostNL en er loopt momenteel een onderzoek.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Geïnterviewde in Bloot! Magazine

17 juni -

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Blooturen sauna en wellness Optisport Soest fors verruimd

06 juni - Goed nieuws voor fitnessers en zwemmers in Soest e.o.! Sinds maart kunnen jullie weer bijna iedere dag bloot in de sauna en wellness van Sportboulevard De Engh.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×