Temperatuur in het Tikibad

Nieuws

29 oktober 2018 -

Ook dit jaar is er weer veel interesse voor de blote zwemdag op 16 december in het Tikibad. Dit evenement, dat exclusief toegankelijk is voor NFN-leden kan ieder jaar weer rekenen op meer belangstelling. En al is dit een indoor evenement: we hopen op beter weer dan het afgelopen jaar!

Vorig jaar was het namelijk ijzig koud en was er plotseling ook nog eens veel sneeuw gevallen. Daardoor waren de wegen lastig te berijden en lag het openbaar vervoer voor een groot deel plat. Sommige mensen kwamen daardoor pas na drie uur rijden aan in Wassenaar. Anderen wisten Duinrell zelfs helemaal niet te bereiken.

Kou trekt weg uit subtropisch zwemparadijs

De kou buiten had ook gevolgen voor de temperatuur binnen. Veel deelnemers vonden het maar een koude boel! Dat gaf niet het subtropische gevoel dat je zou verwachten. Wij hebben dit probleem ook voorgelegd aan Duinrell. Zij geven aan zich bewust te zijn van deze situatie. Inmiddels hebben zij technische aanpassingen doorgevoerd die het klimaat in de winter zouden moeten verbeteren.

Echter, bij een extreme uitzonderlijke langdurige koude periode, zoals vorig jaar, doet Duinrell haar uiterste best om het gevoelstemperatuur op peil te houden. Dat is soms een behoorlijke uitdaging doordat er in het Tikibad grote hoeveelheden glas aanwezig zijn en het water door de glijbanen die buiten langs lopen sneller kouder kan worden bij een langdurige koudere periode.

Duimen voor warm weer dus!

Na een geweldige zomer hopen we dus dat de temperatuur ons op 16 december nog een keertje heel gunstig gezind zal zijn. Daarna mag het kerstgevoel weer volop gevoed gaan worden. Ben jij er ook (weer) bij dit jaar? Je bent van harte welkom met je geldige Natuurlijk! NFN-ledenpas (en dan krijg je ook een leuke korting) en als je iemand mee wil nemen als introduce dan kan dat natuurlijk ook.

Koop hier je Tikibad Tickets!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem