Tweede editie Blootstraatje op de Vakantiebeurs groot succes

Nieuws

15 januari 2019 -

Afgelopen week was NFN op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij bevolkten samen met reisbureau Internatuur en een tiental buitenlandse vakantielocaties het Blootstraatje. Het was de tweede keer dat wij samen met de Vakantiebeurs dit straatje – vol inspiratie en informatie over blootrecreatie – organiseerden. Het was weer een groot succes!

Inspiratie & informatie

De Vakantiebeurs was dit jaar een dag korter dan we gewend waren. Volgens de beursorganisatie trok het evenement wél net zoveel bezoekers als voorgaande jaren. Dus waren en dagelijks flink meer bezoekers op de beurs. Veel oude bekenden lieten hun gezicht zien. En minstens zoveel ‘nieuwe’ bloteriken bezochten het Blootstraatje. We hebben iedereen met veel enthousiasme voorzien van informatie en leuke producten als de laatste Wereldgids, boeken over bloot recreëren of zo’n mooie BlootGewoon! hamamdoek. Ook verwelkomden we tientallen nieuwe leden. Zij kregen een sauna-entreekaart als welkomstcadeau!

Meet & Greet 

Bijzonder dit jaar was de Meet & Greet voor single reizigers. Op deze informele bijeenkomst ontmoeten zij anderen die ook alleen op vakantie gaan – maar dit gezelliger vinden met een reismaatje. Ruim 50 bezoekers maakten van deze gelegenheid gebruik. Gezien de enthousiaste reacties hielden velen er leuke contacten aan over. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Meer BlootGewoon! evenementen

Heb je de Vakantiebeurs gemist? Houd dan onze evenementenagenda goed in de gaten. Ook dit jaar organiseren we weer diverse leuke activiteiten en evenementen waar ook jij naar toe kunt gaan!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem