Van Gogh Naked een succes!

Nieuws

9 september 2014 -

Afgelopen zaterdag hebben enkele tientallen enthousiaste NFN-leden en introducés de besloten avond van de expositie Van Gogh the Ultimate Collection bezocht. De bezoekers mochten deze bijzondere expositie in de Beurs van Berlage zonder kleding bekijken. Een prettige sfeer en een unieke ervaring, zo luidde onverdeeld het oordeel.

De werken van Van Gogh zijn uitgebreid onderzocht en gereproduceerd om ze in hun originele staat en oorspronkelijke kleuren te tonen. Zonder verfraaiingen, omlijstingen of andere aankleding en in deze zin dus eigenlijk naakt. Het bloot bekijken van de werken die in hun pure staat getoond worden, kan een verdieping geven aan de essentie en de beleving van de tentoonstelling.

Dat dit ook zo door de bezoekers ervaren is bleek wel uit de vele enthousiaste reacties en de roep om meer van dit soort activiteiten. NFN gaat onderzoeken of het haalbaar is om meer activiteiten op cultureel, sociaal of actief gebied te organiseren voor haar leden.

Tips en suggesties zijn natuurlijk altijd welkom via info@nfn.nl

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem