Veel media-aandacht voor lancering Bloot! magazine

Nieuws

5 oktober 2017 -

Op 4 okt. werd in HOOG VUUR in Amersfoort het magazine Bloot! aan de pers gepresenteerd. Dat leverde veel leuke media-aandacht op! Zowel RTL Boulevard als Powned waren aanwezig om Koert-Jan de Bruijn (de BN'er die met de billen bloot op de cover van het magazine staat!) en Christine Kouman (directeur NFN/BlootGewoon!) te interviewen.

Bekijk hier de items in Powned en RTL Boulevard

Het tijdschrift is gemaakt voor mensen die graag in hun blootje ontspannen. Daar zijn er in Nederland zo’n 2 miljoen van. Inspireren, ervaren en tot jezelf komen is waar de belangenbehartiger van blootrecreanten Bloot!voor heeft gemaakt. En bijdragen aan een Nederland waarin bloot gewoon is. Vanaf 6 oktober is het publiekstijdschrift bij ruim 2.800 verkooppunten te verkrijgen; bij Bruna, Ako, Jumbo, Plus, Coop, Boni, Read shop, Primera, Cigo, Dekamarkt, Emte, Hoogvliet, Spar, Vivant, Libris en diverse andere boekhandels. Vanaf 3 november ook bij Albert Heijn in de schappen!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem