Vier de lente op de ANWB Lentedagen

Nieuws

10 april 2015 -

Op 18 & 19 april 2015 vinden voor het eerst de ANWB Lentedagen plaats in Recreatiegebied Bussloo, Gelderland. Met deze dagen wordt de start van het buitenseizoen gevierd.

De Lentedagen zijn een tweedaags evenement waarin je inspiratie kunt opdoen, je laten informeren over de laatste trends, workshops volgen en genieten van optredens. Er is voor elk wat wils.

NFN is erbij

Natuurlijk kan naaktrecreatie niet ontbreken als recreëren in de buitenlucht gevierd wordt! Te midden van de Lentedagen vind je een minimarkt met kraampjes over heerlijk bloot genieten. Zoek je informatie over naturistische mogelijkheden in binnen- en buitenland? Wil je weten waar een naaktstrand bij jou in de buurt is? Wil je inspiratie opdoen voor een heerlijk warme zomerbestemming? Kom dan naar de Lentedagen en vraag ons het hemd van het lijf.

Voor het programma, de locatie en hoe je er kunt komen heeft de ANWB een informatieve site opgezet: www.anwb.nl/vrije-tijd/lentedagen

Je komt toch ook?

 

 

 

 

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem