Volgend jaar bloot in Parijs? Een nouveauté die voor ons niets nieuws is!

Nieuws

29 september 2016 -

De Parijse gemeenteraad ging maandagavond akkoord om volgend jaar te experimenteren met een naaktstrand in de stad. Gedacht wordt aan een afgebakende plek in één van de grote stadsparken (Bois de Vincennes, Bois de Boulogne).

De reden hiervoor is dat steeds meer Fransen naakt recreëren en Parijs voor hen nog geen voorzieningen biedt. Voor ons is dit natuurlijk niets nieuws, want onze grootste steden hebben al jarenlang hun naaktstranden. Amsterdammers kunnen goed terecht in het Amsterdamse Bos (/locaties/nederland/noord-holland/zonneweide-amsterdamse-bos/) of aan de Gaasperplas (/locaties/nederland/noord-holland/gaasperplas/). Rotterdammers kunnen terecht in het Kralingse Bos (/locaties/nederland/zuid-holland/kralingse-bos/). En zo zijn er wel meer naaktstranden in of dichtbij grote steden. Zoek of www.nfn.nl/locaties naar mogelijkheden bij jou in de buurt.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem