Waar is het naaktstrand?

Nieuws

20 mei 2015 -

Relaxed open en bloot recreëren in je vrije tijd, heel veel Nederlanders doen het. Bijvoorbeeld op het strand op de Maasvlakte 2 bij Rotterdam. Daar is in 2014 een prachtig naaktstrand voor naturistisch recreëren gecreëerd, naast een groot strand voor wie liever met badkleding aan wil zonnebaden of zwemmen.

De verschillende stranden zijn helder met borden van NFN gemarkeerd, zodat wie liever niet wordt geconfronteerd met recreanten in hun natuurlijke staat, rechtsomkeer kan maken. Duidelijkheid voor iedereen en in 2014 een groot succes.

Waar zijn de borden gebleven?
Dat succes lijkt de borden fataal te zijn geworden, vier van de vijf borden zijn verdwenen. Hebben ze de winter niet overleefd? Zijn het decoratiestukken voor in de huiskamer geworden? Het zijn tenslotte kleurrijke en hoogwaardige borden. We weten het niet.

Gevolg is wel dat het naturistisch seizoen dit jaar ongemakkelijk begon. Waar kan naakt worden gerecreëerd en waar moet een zwembroek aan? Ongemak dat snel scheve ogen geeft.

Dat wil niemand, dus hebben NFN en de gemeente Rotterdam de handen ineen geslagen om op korte termijn nieuwe borden te plaatsen.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem