Wordt naturisme een trend?

Nieuws

18 juni 2012 -

Naturisme wordt een trend, schrijft journalist Karen Geurtsen in HP/De Tijd. Het aantal potentiële naaktrecreanten in Amerika zou in vergelijking met het voorgaande jaar zelfs vijf procent zijn gestegen. Bovendien worden naturistische vakanties tegenwoordig steeds luxueuzer doorgebracht: het aanbod beperkt zich niet langer tot eenvoudige kampeerterreinen, maar omvat ook luxe resorts, cruises en golftripjes.

Dat het aanbod steeds breder wordt, is ook de NFN niet ontgaan, maar van een snel groeiend aantal naaktrecreanten is volgens de NFN in Nederland in ieder geval geen sprake. “We hebben het recent nog laten onderzoeken en de twee miljoen blijft redelijk stabiel”, aldus NFN-directeur Henk Jan Kamerbeek in HP/De Tijd.

Lees het volledige artikel op HP/De Site.

Nieuws

Corona en NFN Open & Bloot: wat kun je van ons verwachten?

16 maart - Hierbij een iets andere update dan je van ons gewend bent. Je inbox en tijdslijn zullen inmiddels wel volstromen met mededelingen over het coronavirus.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem