Christine Kouman nieuwe directeur NFN

Persbericht

16 juni 2015 -

Vanaf 1 juli is Christine Kouman de nieuwe directeur van NFN. Het bestuur van NFN ziet in haar een vernieuwende, kleurrijke directeur die op klantgerichte en betrokken wijze de organisatie gaat leiden.

Christine heeft een brede achtergrond. Met een opleiding in economie en management, en ervaring bij diverse organisaties in de dienstverlenende sector heeft ze alles in huis om dit nieuwe avontuur aan te gaan. Eerder was ze manager bij de Amersfoortse organisatie Beweging3.0, waar ze onder andere het label Leef3.nu heeft gelanceerd.

Vanuit haar eigen ervaring met naturisme wil NFN’s nieuwe directeur zich inzetten om de maatschappelijke acceptatie van bloot recreëren te verbeteren. Ook de bekendheid van de recreatievorm kan nog beter.

“Naakt recreëren is meer dan alleen bloot van de zon genieten,” aldus Christine. “Het past uitstekend in een bewuste manier van leven en keuzes maken waardoor je beter in je vel gaat zitten.”

Het bestuur en de medewerkers kijken ernaar uit met Christine samen te werken.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem