Open & Bloot op 1 juni 2014

Persbericht

20 mei 2014 -

Zondag 1 juni is het weer tijd voor de Open Dag Naaktrecreatie. Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen op een naturistencamping? Of wil je ook eens voelen hoe vrij het voelt om zonder badkleding te zwemmen? Dat komt goed uit, want tijdens de Open Dag Naaktrecreatie kun je bij vele campings, verenigingen en stranden kennismaken met naaktrecreatie.

Vrij genieten
Heb je altijd al eens willen beleven hoe vrij het voelt om te skinnydippen? Heb je vrienden of familie die wel enthousiast worden van je verhalen, maar zelf nog wat aarzelen om naakt te recreëren? Dit is je kans! Een naaktstrand kun je met mooi weer natuurlijk altijd bezoeken, maar de Open Dag Naaktrecreatie kan net dat zetje geven om nu eindelijk eens over die drempel te stappen. Naast alle openbare locaties voor naaktrecreatie zijn deze dag ook veel naturistencampings vrij toegankelijk voor geïnteresseerden. Dus wacht niet langer en neem eens een kijkje bij een van de vele naturistenverenigingen die ons land rijk is. Of neem iemand mee naar het naaktstrand en geniet van zon, zee en strand.

2 miljoen gelijkgestemden
In Nederland recreëren zo’n 2 miljoen mensen regelmatig naakt. Op het naaktstrand, in de achtertuin, op een van de vele naturistenterreinen die ons land rijk is of op vakantie in het buitenland ontspannen zij in een natuurlijke omgeving en genieten van het gevoel van vrijheid. Als kenniscentrum en belangenbehartiger van naaktrecreatie organiseert NFN jaarlijks een open dag. De meeste campings en terreinen openen dan hun deuren van 10.00 tot 17.00 uur. Bloot is op deze dag natuurlijk mogelijk, maar zeker niet verplicht.

Zwemmen
Na het succes van vorig jaar organiseert AquaFun Sportiom in ’s-Hertogenbosch ook dit jaar op de vooravond van de Open Dag Naaktrecreatie een naaktzwemavond. Op zaterdag 31 mei kun je een frisse, blote duik nemen in het gezellige Brabantse recreatiebad. Tickets zijn vooraf te bestellen via www.sportiom.nl/naaktzwemavond.

Bekijk het persbericht over de Open Dag Naaktrecreatie in pdf.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem