Open Dag Naaktrecreatie

Proef de vrijheid van naaktrecreatie

'Is het niet eng om bloot te gaan?', 'En als het koud is, mag je dan wel kleren aan?'of 'Wat is er nou zo bijzonder aan naturistencampings?". Een kleine greep uit de vragen die naaktrecreanten vaak horen van hun vrienden en familie.

Om al die nieuwsgierigen zelf eens te laten beleven hoe bevrijdend naaktrecreatie kan zijn, is er de jaarlijkse Open Dag. Veel campings en verenigingen openen dan hun deuren voor vrienden, familie, kennissen en buren. Iedereen die een kijkje wil komen nemen, is van harte welkom. 

Wat?
Het voelt heerlijk vrij om bloot te zijn en bloot zijn is heel gewoon. Veel naaktcampings en naturistenverenigingen in Nederland openen dan hun deuren, zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen. Dus wil je eens dat prachtige terrein bij jou in de buurt bezoeken? Of ken je mensen die wel naar de sauna gaan, maar de stap richting een naaktstrand of –camping nog niet hebben durven zetten? Kom dan gewoon langs om op een laagdrempelige manier kennis te maken. Je bent van harte welkom!

Wanneer?
Op zondag 3 juni 2018. De meeste campings en terrein van verenigingen zijn open van 10.00 tot 17.00 uur. Openbare plekken zoals naaktstranden en ligweides kun je natuurlijk de hele dag (en in principe het hele jaar) door bezoeken.

Waar?
In heel Nederland, dus er is vast een leuke locatie bij jou in de buurt waar je kunt rondkijken. Veel locaties die deelnemen aan de Open Dag hebben een leuk programma samengesteld voor deze speciale dag.

Hoe?
Je kunt overal langsgaan, zonder je vooraf aan te melden. Ook heb je geen ledenpas nodig. Je hoeft niet direct uit de kleren als je dat niet wilt. Maar het mag natuurlijk wel!

Deelnemers Open Dag Naaktrecreatie 2018

De volgende locaties hebben zich al aangemeld en stellen hun deuren op zondag 3 juni open voor het publiek. Houd deze lijst in de gaten, want er komen steeds nieuwe locaties bij!

Terrein                                                                             Provincie        Open                         
Wil je als locatie meedoen aan de Open Dag?
Mail dan naar communicatie@nfn.nl!

NFN ook open

Tijdens de Open Dag Naaktrecreatie op zondag 3 juni zet ook het NFN-kantoor haar deuren open. Van 11.00 tot 15.00 uur kun je op het parkeerterrein aan de Vlasakkerweg 48 in Amersfoort terecht voor informatie over naaktrecreatie en vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Nog nooit bloot gerecreëerd, maar wel nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om - gekleed! - al je vragen aan ons te stellen. Een hapje en drankje staan voor je klaar!

Aanmelden = goodie bag!
Meld je snel aan via marketing@nfn.nl, dan ben je verzekerd van een leuke goodie bag met o.a. onze magazines UIT! en Bloot! en vouchers voor leuke Amersfoortse activiteiten. Maar gewoon spontaan bij ons binnenlopen kan natuurlijk ook. 

Voor bezoekers van de Open Dag Naaktrecreatie bij het NFN-kantoor hebben wij leuke acties in en rond Amersfoort geregeld. Om zo jouw dagje Amersfoort compleet te maken! Op vertoon van de NFN-voucher die je bij een bezoek aan onze Open Dag meekrijgt, kun je bij de deelnemers die hier rechts vermeld staan, voordelig genieten. Word je deze dag NFN-lid, dan krijg je bovendien een saunavoucher cadeau. 

DSC 2645 De Koppelpoort Klein

Op vertoon van de NFN-voucher kun je bij onderstaande deelnemers voordelig genieten. Klik op de linkjes voor meer informatie of ga naar de speciale actiepagina (komt binnenkort online!).

Binnenkort vind je hier de deelnemende samenwerkingspartners!

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×