NatuTravel

lid van NFN

NatuTravel

NatuTravel biedt als onafhankelijk reisbureau naturistenreizen via Internet aan. Het gaat hierbij om naturistenreizen van de Nederlandse touroperator I.D. Riva Tours en om naturistenreizen van de Duitse touroperator Oböna Reisen. Op termijn komen daar ook nog naturistenreizen van andere touroperators bij.

I.D. Riva Tours is de enige Nederlandse touroperator die is gespecialiseerd in reizen naar Kroatië en Slovenië. Kroatië is al jarenlang één van de toonaangevende naturistische vakantiebestemmingen.

Oböna Reisen is binnen Europa bekend als de grootste touroperator gespecialiseerd in het aanbod van reizen voor naturisten. Dat doen ze al meer dan 30 jaar. In het pakket van Oböna Reisen zitten reizen naar Frankrijk, Griekenland, Kroatië, Oostenrijk, Spanje, de Verenigde Staten en de Nederlandse en Franse Antillen.

De arrangementen van beide touroperators bestaan uit: vlieg-, bus-, auto- en bootreizen. Daarbij kunt u kiezen uit hotelaccommodaties, appartementen, bungalows en cruises.

Naast de arrangementen van beide touroperators biedt NatuTravel ook diverse naturistische campingplaatsen aan.

Natutravel 1

Contactgegevens

NatuTravel
Waterlandlaan 84
1441 MR Purmerend

T: +31 (0)299 - 47 21 74   
E:  info@NatuTravel.nl
W: www.NatuTravel.nl

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×