Sauna & Hot Tub Relax Area op Amsterdam Woods Festival

NFN op Amsterdam Woods Festival

NFN was op 26 en 27 augustus te vinden op Amsterdam Woods Festival in het Amsterdamse Bos. En wat was het gezellig in onze Sauna & Hot Tub Relax Area!

Sauna & Hot Tub Relax Area

Wat het weer ook doet, warm wordt het sowieso op Amsterdam Woods Festival! Wil je even helemaal tot rust komen midden op een drukke festivaldag? Maak dan een pitstop bij onze Sauna & Hot Tub Relax Area. Daar staan 3 houtgestookte pop-up sauna’s voor je klaar. Of spring in de hot tub en pak daarna een verfrissende, koele douche. 

Zonder of met badkleding
Met badkleding aan of open en bloot? Doe waar je je lekker bij voelt! Kijk op het tijdschema bij de Sauna & Hot Tub Relax Area om te zien wanneer je zonder en met badkleding welkom bent in de sauna. Kies je voor het laatste, vergeet dan niet je bikini of zwembroek mee te nemen.

Gratis zweetbandje voor leden!

Kom je naar Amsterdam Woods Festival? Vergeet dan niet je NFN-ledenpas mee te nemen. Bij een bezoek aan onze area krijg je op vertoon van je ledenpas een gratis zweetbandje met handig ritsje en opbergvakje!

Muziek, verrassende culinaire line-up en chillen in het Amsterdamse Bos

Op Amsterdam Woods Festival op het Radarterrein in het Amsterdamse Bos op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus ontdek je nieuwe bands en artiesten uit binnen- en buitenland. Van indie en pop tot rock, singer-songwriters en elektronische acts.

Tussen de optredens door struin je over het knusse festivalterrein, geniet je van een hapje en een drankje, kom je lekker chillen in de door NFN gehoste sauna & hot tub relax area of plof je neer in kussens en hangmatten tussen de bomen.

Vorig jaar werd het festival voor het eerst georganiseerd en belandde direct in de top 10 van zowel het beste kleine festival als het beste nieuwe festival van Europa.

Line-up

Veel ruimte voor talent
Op het Concerto Spruit Podium is nieuw Nederlands talent te zien. In samenwerking met Concerto Amsterdam presenteren zij La Corneille, Tenfold, David Benjamin, Pitou, The Avonden, Bartek en Kurt Rosa. Zij voegen zich bij de line-up waar eerder ook Crying Boys Cafe, Jeangu Macrooy, Marle Thomson en Naive Set voor werden bevestigd.

Internationale must-sees
Twee nieuwe acts op de line-up worden door blogs, muziekmedia en journalisten omarmd als de nieuwe beloftes van dit jaar. Desert Mountain Tribe uit Londen maakt stomende bluesrock die doet denken aan Black Rebel Motorcycle Club en Brian Jonestown Massacre. Hein Cooper is een jonge charismatische zanger uit Australië. Voor liefhebbers van Tom Odell en Passenger.

Line-up vol muzikale verrassingen
Daniel Norgren, Sticky Fingers, Jeremy Loops, Eefje de Visser, My Baby, Ultimate Painting, Amber Arcades, Liima, Palmbomen II Live en ook Marble Sounds, De Likt, PAUW, Choir of Young Believers, Husky, I Am Oak, zZz, Phil Cook, Bent van Looy en Jo Goes Hunting; ze zijn er allemaal.

Films, food en randprogrammering
Er is uiteraard veel meer te vinden dan enkel muziek. IDFA en Melkweg programmeren muziekdocumentaires en er zijn vele foodtrucks en kraampjes. Daarnaast kan de bezoeker ontspannen in de pop-up sauna's en hot tub, genieten van speciale biercolleges van Gulpener en plaatjesdraaien met het team van de Crosley platenspelers.

Meer informatie en kaartverkoop

Een weekendticket is te koop voor € 70,- (€ 89,50 inclusief overnachting op Camping het Amsterdamse Bos), een dagticket kost € 40,-. CJP-pashouders betalen € 65,- voor een weekendticket. Er zijn ook groepstickets te verkrijgen. Wil je kamperen? Koop dan voor € 19,50 een kaartje, waarmee je voor 2 nachten met je tent op Camping het Amsterdamse Bos terecht kunt. Tickets zijn te koop op www.amsterdamwoods.nl.

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×