Naaktzwemdag Tikibad op 10 december!

Algemene informatie

Naaktzwemdag Tikibad op 10 december 2017
Het is inmiddels een traditie. De naaktzwemdag in het tropische zwemparadijs van Attractiepark Duinrell. Op zondag 10 december is het Tikibad weer exclusief geopend voor naaktrecreanten. Iedereen met een geldige NFN-ledenpas kan tegen gereduceerd tarief de hele middag en avond ravotten in het golfslagbad, de glijbanen, de Lazy River en alle andere faciliteiten. Voor de kleintjes valt er ook genoeg te beleven in het peutergedeelte met miniglijbanen.

Tickets 
Tickets voor deze gezellige middag kosten € 11,50 p.p. voor leden. Als niet-lid betaal je € 13,- p.p.. Kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang. De maximale toegangstijd is 4 uur. 

Over het Tikibad
Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De twaalf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Denk aan de supersnelle Blits en de Flits, de trechtervormige Cycloon en de loodrechte Pelikaanduik, maar ook aan de waanzinnige Starlight en Moonfright, waar je met z’n tweeën op een luchtband door een verduisterde buis roetsjt. Natuurlijk zijn er ook rustigere attracties zoals het golfslagbad, de gezellige stroomversnelling Lazy River, twee heerlijke whirlpools, stoomcabines en voor de allerkleinsten een peuterbadje met miniglijbanen.

Spectaculaire uitbreiding Tikibad!

Het Tikibad wordt nóg spectaculairder! De nieuwe driedubbele Cone glijbaan van 163 meter lang zorgt voor een enorme adrenalinekick! Van een hoogte van bijna 20 meter glij je op een tweepersoonsband razendsnel naar beneden de Cone (trechter) in. Je glijdt tegen de wand omhoog en weer terug naar beneden. Na deze slinger glij je door naar de volgende twee Cones. De opening staat gepland in mei van dit jaar.

TB Duinrell Buitenaanzicht Triton Klein


Daarnaast kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar binnenkort terecht in waterspeeltuin Playa, een bijna 1.000m² grote indoor waterspeeltuin. Met een groot waterklimtoestel met een 'tipping bucket' (kantelende waterton) en diverse waterspeeltoestellen. De 'Triple Slide', 'Duo Racer' en 'Body Cone' zijn glijbanen speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar wordt in Playa een verwarmd waterspeelbad gebouwd, waar zij zich met hun ouders kunnen vermaken. Naar verwachting vindt de officiële opening van Playa half 2017 plaats.

Artist Impressions Waterspeeltuin Playa 1

Mogelijke aankomsttijden en kaartverkoop 10 december

Om grote drukte bij de entree te voorkomen kunnen maximaal 500 mensen tegelijk het bad betreden. Je kunt kiezen uit de volgende aankomsttijden op 10 december:

  • Aankomst tussen 14.30 - 15.00 uur
  • Aankomst tussen 15.00 - 15.30 uur
  • Aankomst tussen 15.30 - 16.00 uur

Tickets voor deze gezellige middag kosten € 11,50 p.p. voor leden. Als niet-lid betaal je € 13,- p.p.. Kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang. De maximale toegangstijd is 4 uur. Een parkeerkaart à € 8,- is bij de kassa te verkrijgen. De tickets zijn hier online te verkrijgen.

Voorwaarden naaktzwemdag Tikibad 10 december

De e-tickets zijn alleen geldig in combinatie met een geldige NFN-pas of, voor introducés die meekomen met een NFN-lid, met volledig ingevulde informatiestrook onderaan het ticket. Bij de kassa wordt om de pas gevraagd, zorg dus dat je deze bij de hand hebt. Niet-Nederlandse naturisten die via iDeal kunnen betalen en in het bezit zijn van een geldige naturistenpas (met een INF-zegel) zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Let op:

  • Het aantal entreekaarten is beperkt. Op=op.
  • De entreetickets zijn uitsluitend geldig op 10 december 2017 tijdens de genoemde tijden.
  • Er wordt altijd om een geldige naturistenpas (met een INF-zegel) gevraagd. Mensen zonder pas, die niet als introducé met een (NFN-)lid meekomen, kunnen niet naar binnen, ook niet als ze wel de toegangskaarten hebben.
  • Elk NFN-lid mag maximaal één introducé meenemen. Als introducé moet je je samen met het NFN-lid melden bij de entree.
  • Kom je met kinderen? Hou er dan rekening mee dat het kind minimaal 1.20 meter moet zijn om (zonder vleugeltjes) van alle voorzieningen gebruik te mogen maken.
  • Om de privacy te waarborgen is het gebruik van smartphones en camera’s in het Tikibad niet toegestaan. Mogelijk is er namens NFN een fotograaf aanwezig om een reportage voor het tijdschrift UIT! te maken. Je wordt alleen herkenbaar in beeld gebracht als je daar toestemming voor geeft.

Duinrell Logo FC W

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×