Winactie Ledenpas 2018

De winactie is beëindigd! Dank voor het meedoen!

De winnaars van de ledenpasactie zijn bekend! Zij hebben ondertussen persoonlijk bericht ontvangen. Wij danken iedereen voor het meedoen aan de winactie. Like onze Facebookpagina  of schrijf je in voor onze nieuwsbrief  om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe acties en andere wetenswaardigheden op het gebied van naaktrecreatie!

Leuk dat je (ook) in 2018 lid bent van NFN / BlootGewoon!

Om je te bedanken hebben we een leuke winactie in het leven geroepen. Het is heel simpel: je hoeft alleen je gegevens achter te laten en uit alle inzendingen trekken we na afloop van deze actie onderstaande prijzen. Het kan dus zomaar gebeuren dat je met z'n tweeën van een heerlijk wellness-arrangement gaat genieten!

De prijzen

Prijzencollagev2

Prijzennfncollagev2

Thermen Beauty Sauna Van Egmond, Haarlem - 1 x arrangement 'Haarlem'

Sauna Van Egmond stelt het 'Haarlem'-arrangement beschikbaar voor 2 personen. Dit arrangement bestaat uit:

• Ontvangst met een welkomstdrankje en iets lekkers
• Gebruik van badjas, handdoekenset en slippers
• Gehele dag gebruik van alle thermenfaciliteiten
• Gebruik van de supersnelbruiner
• Een Intensive Body Treatment (55min) of een classic Facial Treatment (55 min)

Het Reterink, Lettele (Overijssel) - 1 x verwen-arrangement

Naturistenterrein Het Reterink gaat twee personen verwennen met:

• Een welkomstdrankje.
• Twee dagen en één nacht in een volledig ingericht luxe tweekamerappartement met slaapkamer, badkamer en huiskamer met keuken en eigen terras.
• Een middag of avond genieten in de wellness met sauna en heerlijk binnenbad.
• Een zeer uitgebreid ontbijt met 'alles erop en eraan'.

Datum in overleg in de maanden april of mei.

Het Reterink bestaat uit een camping, bed & breakfast, appartementen en wellness. Naast de vijf appartementen biedt Het Reterink ook ruimte voor familiebijeenkomsten en zestien plaatsen op de camping.

Boerderij Spa Nutter, Ootmarsum (Overijssel) - 1 x Wellness-arrangement

Boerderij Spa Nutter laat 2 personen genieten van het Wellness-arrangement. Dat bestaat uit:

• Warm genieten in de broodoven
• Zuiverende lichaamspakking met producten uit de natuur
• Reinigen met medicinale klei in de kleioven
• Ontspannen tussen de dennentakken in de kruidenoven
• Stomen in de hooioven
• In slaap wiegen op een dondolo
• Warme lunch, keuze uit vis, vlees of vegetarisch gerecht
Inc. hapjes uit de streek, drankjes, badjas, slippers en handdoeken.
Het totale arrangement duurt zo'n 6 uur.

Hamamdoek BlootGewoon! - 5 x & Hamamdoek NFN - 5 x

Hamamdoeken zijn ideale dunne doekenn, die goed te gebruiken zijn als omslagdoek, badhanddoek, saunadoek of zonnelaken. De doeken absorberen goed, zijn lichtgewicht, nemen weinig plaats in en zijn makkelijk te wassen. Deze iets dikkere variant is heerlijk soepel door de speciale behandeling van het katoen tijdens het voorwassen. Bovendien is hij extra lang, waardoor de meeste mensen er in de sauna of op het strand helemaal op kunnen liggen.

Zonnebril NFN - 25 x

Voor op het strand, de camping of een festival. De kunststof bril heeft categorie 3 glazen (conform EN ISO 12312-1) met een UV-waarde van 400, dus beschermt je ogen goed tegen de zon. Bovendien is het een collectors item met het NFN-logo en het credo 'Open & Bloot' op het rechterpootje.

Bloot Boek - 25 x

Ter ere van het vijftigjarig bestaan van de NFN is Blootboek (door Henk Jan Kamerbeek & Barend Toet) verschenen. Een prachtig werk over dát waar jij en ik zo gek op zijn: naakt recreëren. Voor NFN-leden en iedereen die geinteresseerd is in naaktrecreatie, een uniek boek en een echte must!

Kalender NFN - 25 x

De Bloot-en-bijna-jarig-kalender is een naturistische verjaardagskalender met voor elke maand van het jaar een speelse spotprent over naaktrecreanten. De cartoons zijn gemaakt door Brian Gunther, alias Gunart, die al jaren cartoons tekent voor UIT!. De kalender heeft een A4-formaat, bevat uiteraard voldoende schrijfruimte en is gemaakt van hoogwaardig gerecycled papier dat goed te beschrijven is.

Tekenkaart - 15 x

De tekenkaart is een praktisch hulpmiddel voor het verwijderen van teken en werkt volgens een geheel nieuw principe. Anders dan bij gebruik van de traditionele tekentang worden teken met de tekenkaart zonder geweld verwijderd. Je schuift de teek door middel van de speciaal ontworpen kaart met een rustige en glijdende beweging van de huid. Op deze manier wordt de kans op overdracht van gevaarlijke bacteriën in de bloedbaan beperkt. 

Prijstrekking vindt plaats één maand na het versturen van de ledenpassen. Winnaars krijgen bericht per mail. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×