Word lid van NFN

en profiteer van alle voordelen

Word lid van NFN

De voordelen van een NFN-lidmaatschap op een rij!

  • Met het INF/NFN-zegel op je ledenpas krijg je toegang tot alle naaktlocaties wereldwijd.
  • Natuurlijk veel voordeel. Je krijgt kortingen op campings en accommodaties, op leuke producten, op toegang tot de sauna, verzekeringen etc. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!
  • Belangenbehartiging staat bij ons hoog op te agenda. Wij zorgen ervoor dat naaktstranden en naaktrecreatieterreinen behouden, onderhouden en uitgebreid worden.
  • Op zoek naar een locatie in binnen- of buitenland? Dan ben je bij NFN aan het juiste adres. NFN heeft een zeer uitgebreide database met naaktstranden, naturistencampings en wellnesslocaties wereldwijd.
  • Je krijgt 4x per jaar het magazine UIT! in de bus.
  • Je kunt gratis gebruikmaken van de NFN app, waarmee je direct een geschikt strand, een goede camping of een mooie sauna in de omgeving kunt vinden (mét uitgebreide locatie-informatie en routebeschrijving).

Wat kost het?
Je betaalt € 27,50 per persoon per jaar. Als je per iDeal betaalt, dan betaal je slechts € 26,00. Voor jongeren tot 18 jaar is het lidmaatschap zelfs helemaal gratis. Meld je snel aan en maak direct gebruik van alle voordelen.

Klik hier voor de lidmaatschapsvoorwaarden.

Ja, ik wil lid worden

Voordelen van het lidmaatschap

Met je ledenpas van NFN krijg je bij veel sauna's en naturistenaccommodaties flinke kortingen. Maar er is meer! Wat dacht je van een korting op de autoverzekering, een heerlijke hamamdoek voor een gunstige prijs of een ontspannende massage met ledenvoordeel? Hieronder vind je alle aanbiedingen en kortingen waar je op vertoon van je ledenpas gebruik van kunt maken. Doe er je voordeel mee! 

                               

Alle voordelen

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×