Word lid van NFN

Dit zijn de voordelen

Word lid van NFN

Bij NFN zetten wij ons iedere dag weer vol enthousiasme en daadkracht in voor jou en al die andere Nederlanders die graag bloot recreëren. Word lid van NFN Open en Bloot – dan draag je bij aan de acceptatie van bloot en heb je op veel manieren een streepje voor:

✔ Met jouw lidmaatschap help je mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden.

✔ Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken.

✔ Je draagt bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in Nederland.

✔ Je ontvangt in een volledig lidmaatschapsjaar 4x per jaar onze magazines BlootGewoon! en UIT! thuis. Word je later in het jaar lid? Dan ontvang je de magazines die dat jaar nog verschijnen.

✔ Met onze jaarkaart heb je toegang tot alle blootlocaties; waar dan ook ter wereld!

✔ Om het blote leven nog leuker te maken organiseren wij vaak evenementen en activiteiten.

✔ Kortingen en voordelen bij veel campings, sauna's vakantielocaties en verenigingsterreinen.

✔ In onze webshop vind je allerlei leuk artikelen waar je als lid extra korting op krijgt.

Bannen Nfnnl Word Lid (1)

ZOMERACTIE LIDMAATSCHAP 2021 + € 12,50 KORTING OP NUDIE-JUBILEUMPRODUCTEN!

Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je direct een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN Open & Bloot met deze fantastische zomeraanbieding*. Hiermee ben je de rest van het jaar 2021 lid en draag je hiermee bij aan de acceptatie, ontwikkeling en promotie van naaktrecreatie in Nederland. Bovendien profiteer je van alle voordelen van het lidmaatschap:

✔ Ontvang de NFN-jaarkaart 2021 waarmee je toegang krijgt tot alle blootlocaties waar ook ter wereld

✔ Profiteer direct van de ledenvoordelen in de webshop of op locaties

✔ Blijf op de hoogte met de magazines BlootGewoon! (nog twee edities in 2021) en UIT! (nog één editie in 2021)

✔ Ontvang een digitale kortingscode ter waarde van € 12,50, waarmee je de Nudie-puzzel of de Nudie-thermosfles extra voordelig in de webshop kunt kopen!

Een jaarlidmaatschap kost normaal gesproken € 30,20 per persoon. Je profiteert dus direct van € 5,20 korting op je lidmaatschap en maar liefst € 12,50 op Nudie-producten. Dat is ruim 75% korting!

*Deze actie is geldig tot 4 oktober 2021 voor iedereen die een betaald lidmaatschap afsluit. Op deze actie zijn de actielidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

LID-WERFT-LID ACTIE
Ken jij iemand die net als jij graag naakt recreëert, maar is diegene nog geen lid van NFN Open & Bloot!? Je partner, een goede vriend? Tip hem of haar dan om via jou lid te worden. Je ontvangt dan zelf een kortingscode van € 5,-. Deze actie loopt tot 4 oktober 2021. Lees meer.

Het lidmaatschap is persoonsgebonden, loopt een kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor jongeren tot 25 jaar is het lidmaatschap helemaal gratis! Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten voor het verzenden van de magazines van € 20,- binnen europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden. 

Ja, ik wil lid worden

Doe er je voordeel mee!

Advies en informatie
Vragen over bloot recreëren? Je kunt bij ons altijd terecht voor informatie en advies. Op onze websites, in onze magazines, nieuwsbrieven en via social media houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. En via onze locatiezoeker ben je slechts 1 klik verwijderd van meer dan 1.800 prachtige campings, accommodaties, stranden en sauna’s in binnen- en buitenland.

Belangenbehartiging
NFN is de belangenbehartiger voor naakt recreërend Nederland. Wij willen dit gevoel van vrijheid voor zoveel mogelijk Nederlanders mogelijk maken en maatschappelijk nog beter geaccepteerd krijgen. Dat maak jij als lid mogelijk!

Ledenvoordeel
Onze leden krijgen korting bij veel campings, sauna’s, vakantielocaties en verenigingsterreinen. En in onze webshop vind je allerlei leuke artikelen waar je als lid extra korting op krijgt.

Alle voordelen