Lid worden van NFN

draag bij aan behoud van naaktlocaties!

Lid worden van NFN

Wat fijn dat je overweegt om lid te worden van NFN! Wij zetten ons met veel plezier en daadkracht in voor jou en al die andere Nederlanders die graag bloot recreëren. Met jouw lidmaatschap help je mee om de prachtige blootlocaties te laten voortbestaan en draag je bij aan een positieve beeldvorming rondom naaktrecreatie. Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Bloot en voordelig genieten!

Vind jij het ook zo fijn om lekker naakt te recreëren? Op het strand, op vakantie, in je eigen achtertuin of lekker in de sauna? Als je lid wordt van NFN kun je met je ledenpas terecht bij alle naaktlocaties ter wereld. Daarnaast hebben we op veel plekken leuke kortingen en voordelen voor je geregeld. Niet alleen bij campings en accommodaties in binnen- en buitenland, maar ook bij sauna's, activiteiten en op producten in onze eigen of andere webwinkels. Ook ontvang je vier keer per jaar ons magazine gratis in de bus.

Laat deze kans niet voorbijgaan en meld je snel aan!

Je kunt al lid worden voor nog geen € 2,50 per maand!

Collage 1

Klik hier voor de voorwaarden van het lidmaatschap.

Ja, ik wil lid worden

Wat brengt het lidmaatschap jou

  • Met het INF/NFN-zegel op je ledenpas krijg je toegang tot alle naaktlocaties wereldwijd.
  • Natuurlijk veel voordeel. Je krijgt kortingen op campings en accommodaties, op leuke producten, op toegang tot de sauna, verzekeringen etc. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!
  • Belangenbehartiging staat bij ons hoog op te agenda. Wij zorgen ervoor dat naaktstranden en naaktrecreatieterreinen behouden en uitgebreid worden.
  • Op zoek naar een locatie in binnen- of buitenland? Dan ben je bij NFN aan het juiste adres. NFN heeft een zeer uitgebreide database met naaktstranden, naturistencampings en wellnesslocaties wereldwijd.
  • Je krijgt 4x per jaar ons magazine in de bus.
  • Je kunt gratis gebruikmaken van de NFN app, waarmee je direct een geschikt strand, een goede camping of een mooie sauna in de omgeving kunt vinden (mét uitgebreide locatie-informatie en routebeschrijving).

                       

Alle voordelen

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×