Lid worden van NFN

en profiteren van allerlei kortingsacties!

Lid worden van NFN

Nu profiteren van Lid werft lid actie!

Maak iemand lid en krijg beiden een gratis sauna entreekaartje! Kijk snel op www.nfn.nl/lid-werft-lid
 
                    Vitae Wellnessresorts   

Wat brengt het NFN-lidmaatschap jou?

  • Met het INF/NFN-zegel op je ledenpas krijg je toegang tot alle naaktlocaties wereldwijd.
  • Natuurlijk veel voordeel. Je krijgt kortingen op campings en accommodaties, op leuke producten, op toegang tot de sauna, verzekeringen etc. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!
  • Belangenbehartiging staat bij ons hoog op te agenda. Wij zorgen ervoor dat naaktstranden en naaktrecreatieterreinen behouden, onderhouden en uitgebreid worden.
  • Op zoek naar een locatie in binnen- of buitenland? Dan ben je bij NFN aan het juiste adres. NFN heeft een zeer uitgebreide database met naaktstranden, naturistencampings en wellnesslocaties wereldwijd.
  • Je krijgt 4x per jaar het magazine UIT! in de bus.
  • Je kunt gratis gebruikmaken van de NFN app, waarmee je direct een geschikt strand, een goede camping of een mooie sauna in de omgeving kunt vinden (mét uitgebreide locatie-informatie en routebeschrijving).

Wat kost het?
Je betaalt € 27,50 per persoon per jaar. Als je per iDeal betaalt, dan betaal je slechts € 26,00. Voor jongeren tot 18 jaar is het lidmaatschap zelfs helemaal gratis. Meld je snel aan en maak direct gebruik van alle voordelen.

Klik hier voor de lidmaatschapsvoorwaarden.

Ja, ik wil lid worden

Speciale lid werft lid actie: NFN strooit met saunabonnen

Heb jij besloten om via een bestaand NFN-lid ook lid van ons te worden? Of ben je zelf al lid en ken jij iemand die via jou lid worden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Tijdens ons lid werft lid actie ontvang je dan een gratis entreekaartje voor de sauna. Schrijf je in, vink de actie aan en volg de instructies op het inschrijfformulier. Alvast heel veel plezier in de sauna!

                Thinkstock Photos -464506613 Klein

                               

Alle voordelen

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×