Word lid van NFN

en profiteer van alle voordelen

Word lid van NFN

De voordelen van een NFN-lidmaatschap op een rij!

  • Met het INF/NFN-zegel op je ledenpas krijg je toegang tot alle naaktlocaties wereldwijd.
  • Natuurlijk veel voordeel. Je krijgt kortingen op campings en accommodaties, op leuke producten, op toegang tot de sauna, verzekeringen etc. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!
  • Belangenbehartiging staat bij ons hoog op te agenda. Wij zorgen ervoor dat naaktstranden en naaktrecreatieterreinen behouden, onderhouden en uitgebreid worden.
  • Op zoek naar een locatie in binnen- of buitenland? Dan ben je bij NFN aan het juiste adres. NFN heeft een zeer uitgebreide database met naaktstranden, naturistencampings en wellnesslocaties wereldwijd.
  • Je krijgt 4x per jaar het magazine UIT! in de bus.
  • Je kunt gratis gebruikmaken van de NFN app, waarmee je direct een geschikt strand, een goede camping of een mooie sauna in de omgeving kunt vinden (mét uitgebreide locatie-informatie en routebeschrijving).

Wat kost het?
Je betaalt € 27,50 per persoon per jaar. Als je per iDeal betaalt, dan betaal je slechts € 26,00. Voor jongeren tot 18 jaar is het lidmaatschap zelfs helemaal gratis. Meld je snel aan en maak direct gebruik van alle voordelen.

Klik hier voor de lidmaatschapsvoorwaarden.

Ja, ik wil lid worden

Najaarsactie - laatste maanden 2016 gratis lidmaatschap!

Vind jij het ook zo fijn om lekker naakt te recreëren? Op het strand, een camping of af en toe in de sauna? Als je lid wordt van NFN kun je met je pas terecht bij alle naaktlocaties ter wereld. Daarnaast hebben we leuke kortingen en voordelen voor je geregeld. Niet alleen bij campings en accommodaties in binnen- en buitenland, maar ook bij sauna’s en webwinkels.

Als je een jaarlidmaatschap voor 2017 afsluit, gaat dit direct in. Dit betekent dat je de laatste maanden van 2016 al kunt profiteren van alle voordelen. Ook ontvang je de laatste UIT! nog gratis in de bus.

Laat deze kans niet voorbijgaan en meld je snel aan!

Kijk hier voor de lidmaatschapsvoorwaarden.

                               UIT!-4 2015 Ledenvoordeel-Logo-Ledenpas-2016

Alle voordelen

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×