Word lid van NFN

en profiteer van alle voordelen

Word lid van NFN

De voordelen van een NFN-lidmaatschap op een rij!

  • Met het INF/NFN-zegel op je ledenpas krijg je toegang tot alle naaktlocaties wereldwijd.
  • Natuurlijk veel voordeel. Je krijgt kortingen op campings en accommodaties, op leuke producten, op toegang tot de sauna, verzekeringen etc. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!
  • Belangenbehartiging staat bij ons hoog op te agenda. Wij zorgen ervoor dat naaktstranden en naaktrecreatieterreinen behouden, onderhouden en uitgebreid worden.
  • Op zoek naar een locatie in binnen- of buitenland? Dan ben je bij NFN aan het juiste adres. NFN heeft een zeer uitgebreide database met naaktstranden, naturistencampings en wellnesslocaties wereldwijd.
  • Je krijgt 4x per jaar het magazine UIT! in de bus.
  • Je kunt gratis gebruikmaken van de NFN app, waarmee je direct een geschikt strand, een goede camping of een mooie sauna in de omgeving kunt vinden (mét uitgebreide locatie-informatie en routebeschrijving).

Wat kost het?
Je betaalt € 26,90 per persoon per jaar. Als je per iDeal betaalt, dan krijg je 5% korting en betaal je slechts € 25,56. Voor jongeren tot 18 jaar is het lidmaatschap zelfs helemaal gratis. Meld je snel aan en maak direct gebruik van alle voordelen.

Klik hier voor de voorwaarden.

Ja, ik wil lid worden

Werf een lid en ontvang vrijkaartjes voor de sauna!

Ben jij ook zo enthousiast over NFN en wil je anderen ook laten kennismaken met het lidmaatschap? Ken je iemand die net als jij graag zonder kleding recreëert, maar nog geen relatie met NFN heeft? Tip hem of haar dan om via jou lid te worden en gebruik te maken van de aantrekkelijke lid werft lid actie. Zowel wervende leden als nieuwe leden (> 18 jaar) die zich via deze actie aanmelden krijgen een vrijkaartje voor de sauna cadeau! Kijk hier voor meer informatie.

                               UIT!-4 2015 Ledenvoordeel-Logo-Ledenpas-2016

Alle voordelen

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×