Zakelijk

Adverteren in UIT!

In het magazine UIT! kun je op verschillende manieren adverteren. Van een hele pagina advertentie tot een kleiner formaat in zwart/wit: er zijn opties voor elk budget. Onderzoek onder de lezers van UIT! toont dat de advertenties in UIT! goed gewaardeerd worden en voor veel mensen een leidraad vormen in het uitstippelen van hun vakantie. Het is dus zeker de moeite waard je locatie onder de aandacht van de UIT!-lezers te brengen.

UIT!-1 2015 Cover  UIT!-2 2015 Cover

Banners en nieuwsbrieven

Ook online kun je adverteren. Op onze site zijn banners van verschillende afmetingen te plaatsen, waarbij je betaalt voor het aantal vertoningen. Daarnaast kunnen bezoekers zich abonneren op onze digitale nieuwsbrieven. Met een banner in een van de verzendingen wordt je boodschap direct afgeleverd in de mailboxen van jouw doelgroep.

Banners Website

Pluspakket geeft je locatie een boost!

Op de website van NFN staan omschrijvingen van alle bij NFN bekende locaties waar je bloot kunt recreëren. Deze vermeldingen zijn gratis en geven de bezoekers informatie over het soort locatie, de grootte en ligging, faciliteiten en de omgeving.

Om een locatie nog beter onder de aandacht van vakantiegangers en dagbezoekers te brengen, kun je de pagina van je locatie uitbreiden met het pluspakket.

  • Je pagina krijgt een eigen foto bovenaan (header) die ook groter is dan de standaard header;
  • Je kunt meer foto’s tonen van jouw locatie;
  • In het contactblok kunt je extra links naar je communicatiemiddelen plaatsen, zoals een Facebookpagina, Twitteraccount of Youtube-kanaal;
  • Je kunt een advertorial plaatsen (of een eigen stukje tekst van jou als eigenaar) inclusief beeldmateriaal;
  • In het overzicht van locaties op een zoekpagina worden uitgebreide (plus)profielen visueel aangeduid met een +;
  • Er worden geen banners van andere adverteerders op je pagina getoond, je kunt je eigen banner plaatsen. 

Contact
Neem voor meer informatie en prijzen van alle advertentiemogelijkheden contact op met Advertising Manager Cornelia Schepp via ad@nfn.nl of +31 (0)33 - 253 30 62.