Zakelijk

Adverteren in UIT!

In het magazine UIT! kun je op verschillende manieren adverteren. Van een hele pagina advertentie tot een kleiner formaat in zwart/wit: er zijn opties voor elk budget. Onderzoek onder de lezers van UIT! toont dat de advertenties in UIT! goed gewaardeerd worden en voor veel mensen een leidraad vormen in het uitstippelen van hun vakantie. Het is dus zeker de moeite waard je locatie onder de aandacht van de UIT!-lezers te brengen.

UIT!-1 2015 Cover  UIT!-2 2015 Cover

Banners en nieuwsbrieven

Ook online kun je adverteren. Op onze site zijn banners van verschillende afmetingen te plaatsen, waarbij je betaalt voor het aantal vertoningen. Daarnaast kunnen bezoekers zich abonneren op onze digitale nieuwsbrieven. Met een banner in een van de verzendingen wordt je boodschap direct afgeleverd in de mailboxen van jouw doelgroep.

Banners Website

Pluspakket geeft je locatie een boost!

Op de website van NFN staan omschrijvingen van alle bij NFN bekende locaties waar je bloot kunt recreëren. Deze vermeldingen zijn gratis en geven de bezoekers informatie over het soort locatie, de grootte en ligging, faciliteiten en de omgeving.

Om een locatie nog beter onder de aandacht van vakantiegangers en dagbezoekers te brengen, kun je de pagina van je locatie uitbreiden met het pluspakket.

  • Je pagina krijgt een eigen foto bovenaan (header) die ook groter is dan de standaard header;
  • Je kunt meer foto’s tonen van jouw locatie;
  • In het contactblok kunt je extra links naar je communicatiemiddelen plaatsen, zoals een Facebookpagina, Twitteraccount of Youtube-kanaal;
  • Je kunt een advertorial plaatsen (of een eigen stukje tekst van jou als eigenaar) inclusief beeldmateriaal;
  • In het overzicht van locaties op een zoekpagina worden uitgebreide (plus)profielen visueel aangeduid met een +;
  • Er worden geen banners van andere adverteerders op je pagina getoond, je kunt je eigen banner plaatsen. 

Contact
Neem voor meer informatie en prijzen van alle advertentiemogelijkheden contact op met Advertising Manager Cornelia Schepp via ad@nfn.nl of +31 (0)33 - 253 30 62.

Kennis- en sparringpartner

Openbare naaktrecreatie is in Nederland bij wet vastgelegd en wordt in de praktijk gereguleerd door gemeenteraden, recreatieschappen en andere strandbeheerders. Zij bepalen of een naaktstrand een officiële status krijgt. NFN helpt deze instanties graag bij het onderzoeken van de mogelijkheden en het aanpakken van vraagstukken. Zie ook belangenbehartiging.

NFN is niet alleen de informatiebron en vraagbaak voor naturisten en naaktrecreanten. Ook voor organisaties die actief zijn in de naaktrecreatiebranche zijn wij de aangewezen gespreks- en kennispartner. Heb je professioneel behoefte aan achtergrondinformatie of inzicht in ontwikkelingen en trends op het gebied van naaktrecreatie? 

Natuurlijk kunnen ook startende ondernemers en organisaties uit de evenementen- of wellnessbranche bij NFN terecht. Met onze kennis en ons uitgebreide netwerk werken wij graag mee om inzichten te verschaffen, richting te geven of ideeën uit te denken.

Neem gerust contact met ons op, we helpen graag.

Aangesloten organisaties

Verblijfsrecreatie

Naturistische reisbureaus

Naast deze organisaties zijn er ook naturistische verenigingen en activiteitengroepen bij NFN aangesloten.

Voordeel aanbieden

Organisaties en bedrijven kunnen via NFN ook voordeelacties aanbieden om zo leden als klant te krijgen. Heb je een bedrijf dat een interessant product of dienst voor de naaktrecreant levert? Neem dan contact op met de marketingafdeling van NFN voor meer informatie over deelname aan de NFN-ledenvoordeelacties. Tel. +31 (0)33 253 3050 of marketing@nfn.nl.

Om nieuws over naaktrecreatie in goed perspectief te zetten of om een mooi achtergrondverhaal te maken, zijn journalisten geregeld op zoek naar informatie over naturisme en bloot recreëren. Als kenniscentrum beschikt NFN over informatie en contacten die van grote waarde kunnen zijn. Ook in het vinden van geschikt beeldmateriaal kan NFN een rol spelen.

Gebruik materiaal

Op deze website is uitgebreide informatie te vinden over NFN en naturisme in het algemeen. Ligt het auteursrecht van deze geschreven informatie bij NFN, dan mag ze worden overgenomen, mits het voor journalistieke doeleinden bestemd is en bronvermelding bij citaten geschiedt. Bij parafrasen wordt bronvermelding gewaardeerd.

Deze site bevat daarnaast reviews van bezoekers, lezersverhalen en andere content van individuen die niet aan NFN zijn verbonden. Op deze teksten zijn de bepalingen uit de disclaimer van toepassing.

Beeldmateriaal van www.nfn.nl is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele wijze worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder uitdrukkelijke toestemming van NFN.

"Naaktrecreatie geeft een vrij gevoel. Op het naaktstrand heerst een relaxte mentaliteit van leven en laten leven. Heerlijk om tot rust te komen op een mooie dag!"

S. Berkers uit Utrecht

Persrelaties kunnen voor vragen, beeldmateriaal, cijfers of algemene informatie contact opnemen met:

NFN
Postbus 1767, 3800 BT Amersfoort
Telefoon (033) 253 30 50 of info@nfn.nl

Voor een overzicht van alle persberichten van NFN klik je hier.

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×