BlootGewoon!-zwemfestival

BlootGewoon!-zwemfestival

Op zaterdag 9 september sluiten we de zomer goed af met een ontspannen zwemfestival in Optisport zwembad De Engh in Soest! Van 14.00 tot 20.00 uur kun je daar lekker bloot zwemmen, relaxen en genieten van alle faciliteiten zoals het wedstrijdbad, het recreatiebad, de grote glijbaan en de ligweide met speeltoestellen voor de kleintjes. Dus voor ieder wat wils!

We zijn nog druk bezig om een leuk programma voor je samen te stellen zodat je onder het genot van het lekker hapje, drankje en muziek kunt ontspannen.

We hebben maar een beperkt aantal kaarten en OP = OP.

Ticketverkoop

  • Er zijn twee soorten tickets:één met ledenkorting (voor leden) voor € 7,50 en één zonder ledenkorting (voor niet-leden) voor € 10,-.
  • De verkoop van de tickets is op naam. Er kunnen meerdere tickets tegelijk worden gekocht. Als je meerdere tickets koopt, vermeld dan van alle personen voor wie je een ticket koopt de volgende gegevens in het opmerkingenveld: 

    initialen, achternaam, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats en lidmaatschapsnummer indien van toepassing.
  • Je ontvangt alle tickets per mail op het door jou opgegeven mailadres. Tickets (geprint of op scherm) worden bij de kassa van het zwembad gescand en tevens wordt je naam gecheckt aan de hand van jouw geldige legitimatiebewijs.
  • Er is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar, dus wees er snel bij. Op = op.  

Ga naar onze webwinkel om je tickets te kopen!

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×